Outplacement
- Vi rådgiver, støtter og motiverer opsagte medarbejdere frem mod nyt job


Det kan være nødvendigt for virksomheder at opsige medarbejdere. En trist situation for begge parter - meget ofte ønsker virksomheden at støtte og hjælpe medarbejderen godt på vej.

HR Consulting tilbyder individuelt tilpassede outplacement forløb. Sammen med medarbejderen gennemgår vi en proces, hvor vi vender den ubehagelige situation til en situation, hvor vi ser på muligheder, og tegner vejen frem mod et nyt job.

Vi støtter medarbejderen i jobsøgningsprocessen, så motivation, selvværd og selvtillid bibeholdes undervejs i den svære fase.

Vi tager udgangspunkt i en personpersonprofil analyse, hvor medarbejderen lærer sig selv at kende, og får afdækket stærke sider og udviklingsområder.

Vi sætter en målsætning op, får ressourcerne frem i lyset, laver en handlingsplan, så medarbejderens viljestyrke og energi kommer til at overskygge bekymringerne.

I samarbejde med medarbejderen sikrer vi udarbejdelse af et CV og en ansøgning, som sælger medarbejderen bedst muligt. Dernæst sætter vi fokus på, hvor og hvordan man leder efter jobs og sikrer, at medarbejderen er synlig overfor de virksomheder, som søger medarbejdere.

Lad HR Consulting lave et outplacement forløb, så dine medarbejdere får professionel og personlig støtte i jobsøgningsprocessen.
 
HR Consulting laver et individuelt tilpasset outplacement forløb.


Vi har fokus på, at motivation, selvværd og selvtillid bibeholdes i den svære fase.


Med udgangspunkt i en person-profilanalyse, støtter vi med-
arbejderen i processen frem mod nyt job.